Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kosodrevina rastie, kto chodníky spasie?

Diskusná téma K článku: Kosodrevina rastie, kto chodníky spasie?

Veru, nezostalo veľa miest na hrebeňovom chodníku medzi Telgártom a Donovalmi, ktoré by neskrášlila ruka našich dobrovoľníkov alebo aspoň nepochodila noha prieskumníkov. Prichodí nám preto vrátiť sa späť na začiatok našej cesty, na majestátnu Kráľovu hoľu. O zelenom strome na nej nemôže byť reč už dlhšiu dobu, určite ale treba hovoriť o piatich prístupových chodníkoch na vrchol, z ktorých väčšina trpí zanedbaným stavom. A tento fakt ideme v septembri zmeniť. Každá nápomocná ruka padne vhod. Príďte, tešíme sa na vás.

Ja?No!

Tak tam som nebol, tým smerom išli chlapci z Horského Spoločenstva čo sa starajú o Andrejcovú a Domček HSna Čertovici, vraj tam pílenia nebolo veľa a v najbližšej dobe by tadiaľ mali prejsť ešte značkári.

Ja?No!

Pokiaľ sú chodníky zaváľané ľuďom sa tam nechce veľmi chodiť, napriek tomu po zelenej išli okolo 4 dvojice, dve dvojky na Kráľovku a dve dvojky išli hrebeň, tých sme stretli aj v nedeľu pred Zadnou Hoľou. Ja tiež chodím najradšej z Telgártu, stojí tam vlak.

Ppi

Telgart a pod tam aj vidiet zivu dusu (nohu) co je rok dlhy?

Ja?No!

Z Telgártu na Kráľovku červená aj zelená, z Kráľovky na Tepličku aj smer na Martalúzku. Od Priehyby po Ramžu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma