Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rodinný výstup na Kozí chrbát z Donovál

Diskusná téma K článku: Rodinný výstup na Kozí chrbát z Donovál

Keď nám na Donovaloch zostal posledný poldeň voľna, rozhodli sme sa, že s našimi školákmi vystúpime na najvyšší vrch ďalšieho slovenského pohoria. Typická júlová predpoveď počasia, teda ráno jasno, na obed oblačno a poobede možný dážď nám tiež vyhovovala, vybrali sme sa teda prejsť Kozí chrbát. Bolo potrebné sa trochu zorientovať v názvoch, lebo tunajší Kozí chrbát totiž nepatrí do Kozích chrbtov ležiacich pod Tatrami. Tie síce majú svoj najvyšší vrch tiež Kozí, ale kameň. Kozí chrbát je tiež najvyšší vrch, ale v Starohorských vrchoch. Teraz, keď je to jasné, môžeme vyraziť.

Nostromo

Veru, veru Martin, presne ako píšeš.
Bez výhľadu na Tatry sa hádam túra ani nekvalifikuje ako túra. :) Z tohto dôvodu som tento článoček ani nechcel písať, ale ako sa mi stenčuje archív, rozmyslel som si to.
Ako poľahčujúcu okolnosť uvádzam, že som tam niekde zaregistroval západotatranský Salatín, ale fotka by bola príliš nepresvedčivá, tak som mu venoval aspoň pársekundový záber v priloženom ilustračnom videu. Snáď sa to ráta. :)

Martin knor

Nadherne napisane.

Sklamalo ma, ze na ziadnom obrazku nie su Tatry. Vysoke zrejme zakryval masiv Prasivej, no aspon Zapadne azda mohlo byt vidiet :-D.

P.S. Mladenec urcite cital iba obrazky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma