Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pomalošľapom na Zákľuky

Baranček

Mám tiež rád tento kraj plný divokej prírody,ktorý má veľa atraktívnych miest a je oázou ticha

Zabka

Pali príjemne pútavé čítanie tvojho článočku:)a krásne fotečky:) Zákľuky sú veľmi pekným výhľadovým miestom a tesne pod vrcholom mi na strome zapózovala sova dlhochvostá:)

PaliT

Ďakujem za ohlasy! :)

Peter: Pravidelne sa mi stáva, že v horách stretnem úplne cudzích ľudí, ktorí sa usmievajú a zavolajú: Aha, Hugo z Hikingu...
Mali sme aj proteínové tyčinky, ale nestačilo, ten výdaj bol omnoho väčší, okrem toho sme lamy a starí pupkatí svišti so slabou kondičkou.

Svatopluk: Neviem, či sme sa už niekde videli, ale my sme spomínanú trasu prechádzali až 19.8., tak vtedy teda určite nie.
Ten Hrončok nemá chybu, určite tam ešte pôjdeme. Inak všimol som si, že v oblasti sú unifikované posedy, len sa mi zdalo, že by sa tam nevyspali dvaja ľudia.

+++

Pekný kraj ... a pekný článok :-)

Svatopluk Štěpánek

Troška dlhšie, aj tak pekné čítanie. Dobre ste si dali s výstupom na Zákľuky. My sme so synom 10/8/18 šli Tlstý Javor - Zákľuky - Hrončok - Tri Vody - Osrble a aj zostup nebol orientačne nič moc. Pod Zákľukami je priam luxusný polovnícky posed. Na Hrončoku som bol azda 5 razy a vždy je inakší - sivá zamrznutá hladina v novembri, krásna letná hladina s nebom bez mráčku a aj vypustený !! Spával som v domci pri bývalej staničke úzkokoľajky.
Nevideli sme sa ?

Dzakomoo

uff riadny román :) ale pekne ste si to vychutnali. fotka "obzretie za salašom" je top.

Peter Straka

Dočítané až dokonca, môj obľúbený kraj! Vždy keď vidím na sídlisku jorkšírov, spomeniem si na Teba:) A tie fittyčinky (mueslityčinky) odporúčam vymeniť za proteínové, tie rýchlo pomôžu telu v ťažkej chvíli. Raz som spravil pokus a s dvoma tyčinkami a 1,5 l vody som prešiel Tlstú-Ostrú.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum