Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Koziarz II

Diskusná téma K fotke: Koziarz II

Zo siete vyhliadkových veží v Beskide Sadeckom, Gorcoch či Beskide Wyspowom by sme si mali zobrať príklad. Väčšina z nich sú robustné rozhľadne na miestach kde priredzené výhľady nie sú, resp. sú obmedzené. Podvečerný pohľad na Tatry.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Dzakomoo

pekná séria z tejto rozhľadne! píšem si do zoznamu. len mám pocit, že všetky tie rozhľadne stavajú podľa nejakej šablóny :)

Bulat

No áno, rozhľadne sú ako cez kopírak, umelecké diela to zrovna nie sú, ale zase sú postavené účelne na výrazných zalesnených kopcoch, kde by človek inak žiadny výhľad nemal. Z tých najlepšie situovaných by som vypichol rozhľadňu na vrchole Mogielica v Beskyde Wyspowom a rozhľadňu na vrchu Gorc v pohorí Gorce. Za dobrej viditeľnosti poskytujú výhľady od Babej hory takmer až po Biescczady.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok