Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Kuznice pri Zakopanom

Diskusná téma Kuznice pri Zakopanom

Ahojte. Mám v pláne dvojdňovku na poľskej strane a chcel by som od včasného rána do nasledujúceho večera odparkovať auto v Kuzniciach Zakopanom. Našiel som tam hotel Zajazd Kuźnice, ale neviem, či nebudú mať námietky, ak u nich nebudem nocovať. Samozrejme, s parkovným rátam. Alebo sú aj iné možnosti, príp. niekde na priváte?

Falcon666

Ďakujem :-) S poplatkom automaticky rátam. Už len počasie aby vyšlo :-)

Ondro_RK

--> Miroslav,
S parťákom sme vždy parkovali tuto, GPS približne:

mapy.hiking.sk/?x=19.98116…

...teda je to ulica, ako píše Beta.

Majú tam kameru, keď je tam voľné parkovacie miesto a zaprakuješ tam - po chvíľke niekto vyjde von a skasíruje Ťa.
Dohodneš sa koľko tam budeš parkovať, aj bez ubytovania. My sme tam parkovali v posledných rokoch myslím 4x, naposledy v roku 2015.

Pripájam dve fotky, prvé tel. číslo by malo byť aktuálne (naposledy som tadiaľ prechádzal na pešo v lete r.2015)...

Beta

Keď Ti nikto zatiaľ nedal odpoveď, skús ulica Karłowicza, je najbližšia ulica pri Kuźnicach, kam môžeš prísť autom. Tam je zopár parkovísk na súkromných pozemkoch pre turistov, ktorí idú na Kasprowy Wierch. Opýtaj sa, na ktorým parkovisku môžeš odparkovať auto na 2-3 dni. Podľa mňa za poplatok na každým :-)

Falcon666

Máte niekto skúsenosti s parkovaním na súkromí v Zakopanom, čo najbližšie ku Kuzniciam? Potrebujem odparkovať iba auto na 2-3 dni, bez ubytovania. Samozrejme, za poplatok :-)

Beta

neviem, kam toto dať, tak dávam tu. Naše jelene sú už známe aj u vás. Ak budete v Zakopanom, aby ste neboli prekvapení, že vedľa vás sa prechádza nejaký jeleň. Alebo celé stádo. Ľahko ich stretnete ráno alebo večerom :-)

dobrenoviny.sk/…/polsky-fotog…

Bazin

cestovne po celok okoli Zakopanom nieje viac ako 5 PLN, Zakopane-Lysa Polana 15 PLN.
A ronde kruhaci pri pumpe BP, nizsie je Shell su bankomaty a lanovky sa daju platit priamo kartou.

Gagigo

Falcon: v Zakopanom je privátov veľa, môžeš si vyberať a lacné. K lanovke na Kasprowy wierch treba ísť riadne zavčasu, inak v rade postojíš bežne 2 hod. Od parkoviska pod skokanským mostíkom /na foto/ na Kužnice sú asi 3 km. Ak nie peši, je tam veľa súkromných prepravcov /neoficial. taxi/ asi za 3.- E. Na lanovku len so zlotými a na Kuzniciach nie je zamenáreň !

Falcon666

Dík.
Pozeral som to už aj ja včera, ešte sa rozhodnem. Plánujeme vyraziť okolo 7-7.30 hod, museli by sme počkať do ôsmej, ale nie je to nejaký problém.

Bazin

No ja som si tusim vsimol zachytne parkovisko za hotelom Murowanica pod Kuznicami a tiez na ulici Balzera pod Nosalom-ked sa prichadza u Lysej Polany.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma