Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vyhliadka v korunách stromov zo Ždiaru

Diskusná téma K článku: Vyhliadka v korunách stromov zo Ždiaru

V poslednej dobe chce nejeden turista navštíviť vyhliadkovú vežu nad Bachledovou dolinou a prejsť sa aj chodníkom v korunách stromov. Ani ja som neodolal pokušeniu a rozhodol som sa pre účasť na trase práve k tejto vyhliadkovej veži, jedným slovom, využil som akciu materského KST Krokus v Hanušovciach nad Topľou, a tak som si splnil malý sníček. Veď roky pribúdajú a ktovie čo bude v budúcnosti. Tak som neváhal ani chvíľu a už som sa hlásil. Čím skôr, tým lepšie, veď aj tak to bolo v mojich dlhodobejších turistických plánoch.

Rc

toto je tiez ine kocurkovo. ten starosta povedal, ze v dotacnej zmluve nebolo uvedene, ake tie stromy maju byt vysoke. ak tvoria nase europske zmluvy takito odbornici, tak este sa mame na co tesit...
topky.sk/…/Madarsky-projekt-j…

Peter61

Čarovný chodník, ktorý tvorí vyše 55 tisíc svetielok a rôzne svetelné zvieratá a objekty je plný svetelného kúzla a magickej atmosféry. Návštevníci tu zažijú neopakovateľné nočné výhľady na Belianske Tatry, jasnú hviezdnatú oblohu, preniknú do čarovnej nálady a zažijú dotyk svetla.

Čarovná krajina Bachledka bude sprístupnená do konca zimnej sezóny, 3 dni v týždni utorok, piatok a nedeľa v čase 16:00 do 20:30 hod.
chodnikkorunamistromov.sk/car…

PaliT

Ľubo, je tomu hovorím démony mysle. Mnoho ľudí terorizuje vlastná myseľ v tom zmysle, že neobsedia, nevedia len tak (s)pokojne byť, ak nič nerobia, začnú ich napádať depresie, nutkavé myšlienky, iných zas neznesiteľná nuda a jediným únikom je neustále sa niečím zamestnávať, ergo potrebujú "atrakcie" ako sú takéto obludy, ľadové dómy, rozhľadne, wellness a pod. Takí ľudia nemajú dosť vnútorného pokoja, aby si vychutnali ten najobyčajnejší les, že by o ňom trpezlivo študovali detaily o živote a jeho prejavoch. Oni potrebujú atrakcie; ak ich nedostávajú, ich vlastná myseľ im nachystá trest.

Developeri teda využívajú tento jav a svojej klientele sa snažia podsúvať mnoho takýchto bodov tzv. "turistického ruchu", aby ich stále niečím zamestnávali a všade tí návštevníci nechávajú euráče.

Peter61

Ľubo :
zvieratká, viď foto 25/11/19 20:57
Možno tam boli aj tie medvede, čo spomínal Martin63

Lubo

Uz su to vyse dva roky a ja furt nechapem co je tej oblude take zaujimave, ze sa tam valia hordy navstevnikov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma