Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bralá a skaly nad Komjatnou

Tomka

Vďaka za ohlasy. Som rada, že som inšpirovla - okolie Komjatnej si to zaslúži.
Pre deti je asi vhodnejší výstup na Radičinu po značkovanom chodníku, ale určite by ich nadchla Hrdošná skala, kde sa ide zaistenou cestou, čo majú deti veľmi radi.

Adushka

Toto sú veru výborné tipy. Okolo Komjatnej je už 5 rokov fajná geocacherská séria. Časť z nej máme prejdenú (tie lúky na sever dajú aj deti, Ostré a Hrdošná skala majú zasa zaujímavé výhľady), Sedem kostolov sme tiež boli kuknúť (Soni, možno by si bola sklamaná, je to len mini pidi, ale ako súčasť iného výletu ok), no a chýba nám ešte práve táto oblasť Svrčinovej skaly a Kečky. Tak snáď raz, len tam je to už terénne s deťmi náročnejšie, tak asi musíme počkať, kým nám bambule podrastú :)

Lesoň

Zdravím, bol som v tých krajoch naposledy na jar ( inšpirácia túra od p. Knora), zablúdili sme hneď na začiatku :-). Medvedie stopy nad dedinou... Super kraj na malom kúsku.

Martin knor

Parada, na tie skaly v Studnicnej a na Hlavacke som sa chystal, ale o Bukovci som netusil. Siel som tam iba popod skalnu stenu a na Z uplaze Keciek je tiez odtrh, ale nie tak impozantny. Pohorelina a Zacharka vypadaju tiez lakavo, na Sivej skale (na jej Z okraji) je skalny most a trochu zasite pekne skalne okno.

Sona

Tych Sedem kostolov uz dlho obzeram v galerii. Vyzera to tu uzasne a snad sa sem skoro dostanem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma