Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Nízkych Tatier za 6 dní, 1. časť

Ade.e

Dlhy clanok polky hrebena, ale dal som ho.:) Fotky som nepozeraal, lebo by som zavidel. :) NT hreben som cely este nesiel, kedze ho mierne ignorujem a je pre mna vcelku sprofanovany jeho masovostou. Preto ma viac lakaju jeho razsochy. Aj ked stretnut typka, co ide z Rumunska do Spanielska a mu cestou otehotnela priatelka, by bolo zaujimave. Pristavim sa pri chatarovi. Ono, technicky ani nerobil nic nenormalne a zle. Zareagoval na polozenu otazku. :) Ono, ja si myslim, ze ten chlapik si robil alebo mal riadnu prcu.

Erina

Dodatočne ďakujem za pekný článok a ešte krajšie fotky. Ako veľmi počuť bzučanie vysokého napätia v prístrešku v Hiadeľskom sedle, prosím vás? A je lepšie ísť Donovaly-Čertovica, alebo radšej opačným smerom? Vopred vďaka za odpovede. :-)

Adelmos

Tie stožiare vysokého napätia sú priamo v sedle takže áno, je to dosť počuť. Navyše ak práve fučí (čo je pomerne často) tak je tam ešte väčší hluk... Môžete prespať na Gašíčke, čo je cca 20 minút po modrej smerom na Hiadeľ, potom sa treba ráno vrátiť; cca 25 minút. Na Gaške je pec tak je možné sa aj zohriať, je tu aj WCko a potok, prične pre cca 6 ľudí. Smer - je to v podstate jedno, niekomu robí problém zostup z Prašivej v smere na Donovaly; je to po šotoline ale nič hrozné ;-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma