Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Niederbauen Chulm nad Vierwaldstätter See

Diskusná téma K článku: Niederbauen Chulm nad Vierwaldstätter See

V druhej polovici augusta 2014 sme s Matúšom dovolenkovali v Nemecku, Lichtenštajnsku, Švajčiarsku a Taliansku. Časť našich výstupov z toho obdobia je už na Hikingu popísaná. Tento rok pred pôrodom druhej dcéry som sa vrátila k fotkám z celého výletu a rozhodla sa pre vás popísať ešte jeden výstup. A to na švajčiarsky kopec s názvom Niederbauen Chulm (1923 m).

Daulagiri

Krása, všeobecne sa mi páčia skôr trávnato-skalnaté kopce. S tým obrím jazerom to vyzerá veľmi zaujímavo, taktiež ten výstup žľabom.

Peter61

:-)
najlacnejsšiu Nutellu som kúpil v Coop v Zermatte. Plecháče pre chlapov tam kúpiš tiež lacno.

Sona

Nepotrebujem ani presne naklady, len vseobecne, lebo ja mam Svajciarsko zafixovane ako drahu destinaciu. Dik za info.

Adushka

Soni, napr. ceny kempu vidíš na ich webe, čo som linkla v článku. My sme sa všeobecne vo Švajci nestravovali na chatách a ani v reštauráciách, spali sme len po kempoch (ceny boli najvyššie pod Zermattom, tu v Sisikone sa to celkom dalo). Potraviny sme nakupovali bežne v obchodoch, švajčiarsky lidl mal veľmi dobrý pomer cena/výkon a aj super ponuku lokálnych syrov a pod. Takže myslím, že sa to cenovo celkom dalo. Ale presné náklady vyčíslené nemám.

Phalike

Ooooo, zem zasľúbená, môjmu srdcu blízka, kopce navôkol mne známe, jedna krása, vďaka za článok, vďaka za tú krásu!

Peter61

Soňa,
článok je z aug.2014 v jan.2015 skončila centrálna banka intervencie a kurz € stúpol z 1,25 CHF na 1,00.
Teraz je 1,12 CHF/€
nbs.sk/…/grafy-kurzov

Sona

Vyzera to uzasne a uz dlho sa chystam do Svajciarska, ale trochu sa bojim nakladov, najma v stvorclennej zostave. Ako vidis tuto stranku vyletu?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma