Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bývalými významnými mestami Volovských vrchov II.

Svatopluk Štěpánek

Toto sú kraje, ktoré nepoznám a už sa do nich možno nedostanem. Ale je tam krásne, moc sa mne tie mestá aj dediny páčia.

Martin knor

Heno, v tej ubytovni v Krompachoch (internat byvalej strednej skoly) som vlani spal dve noci. Tento rok som planoval cosi podobne, ale uz tam nemaju vratnika a pani povedala, ze tam nema koho poslat :-( . Nevadi, nebola zima, takze som usetril.

Ja som si na tej kratkej prechadzke luky neuzil, lebo som hned nad Jaklovcami stratil znacku a siel som hore dolinou. Ale sponad kamenolomu boli vyhlady pekne :-).

Ade.e

Smutne, ze sa im jeden turista neoplati. A to by ma aj celkom zaujimalo, preco sa im neoplatilo. TAto oblastj je asi jedna z 3-4 oblasti vo Volovkych, kde su paradne lucnate scenerie.

Martin knor

Pekne si sa tam potulal. Pred mesiacom som planoval ist kus Tvojej trasy, ale v ubytovni v Krompachoch sa im nechcelo ubytovavat jedneho turistu. Tak som spal inde a na Kurtavu skalu som siel az z Jakloviec a zbehol som do Margecian, kde som na stanici nechal auto. (Nato som siel na Drevenik.)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma