Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kláštor pod Znievom – Dutá skala – Vrícko

Radim25

Bol som sa tam aj ja pozrieť minulý týždeň, krásne miesta, keďže som bol sám bol som veru dobre v strehu. Len hore už je iný krížik, tak sa tam asi komusi čosi stalo...

Martin knor

Bol som sa tam prejst. Rano Klak (hore cez Partizana a dole okolo vodopadu), po obede Duta skala a vecer skalne okno na Homolke pri Fackovskom sedle.
Pod jaskynou na Dutej skale som videl masirovat hore svahom 2 medvede, asi 30 m za mnou. Nebolo mi vsetko jedno. Hreben Dutej skaly som presiel cely az do sedla. Jeho zaver je fantasticky.

Martin knor

Satelit, na turistiku chodim vzdy v dlhych rifliach a v dlhom rukave. Ked mi je teplo,tak si rukav mozem vyhrnut. Ale ked mam kratky tak predlzenie tak jednoducho nespravim.

SatelitHomer

leto nie je absolutne vhodné na Partizán. max. máj. na čistinkách sú veľké žihľavové polia a tiež zopár v lese. takže pokiaľ sa nepotíš v dlhých tak je to zábava, a na hrabeni je tiež poriadne omladiny.

Martin knor

Vypada to dobre. Asi to spojim s vyletom na Klak, ale nie cez vodopad, ale prave cez toho Partizana. Totiz vodopad ma vela vody na jar, ked sa medvedom zdaleka vyhybam. V auguste budu dolu v kukurici, vtedy je vhodny cas na takuto turu.
Inak, medvede su takmer hluche, zvonceky a hovor tu zrejme moc nezaberu. Ja mam turisticky ubor, ktory sa perie az na jesen (ak vobec) a koncom leta uz pachne tak, ze ma zdaleka citia medvede v celom okrese :-D .

Jana T.

:) Ja ďakujem... obdivujem... a chválim! Veľmi rada s vami bludárim... Už sa teším na tú Kačarovú. A iné prekvapenia... ;)

Tomka

Jana.T
Janka manžel Ti ďakuje za upozornenie. Ani nevie ako sa stala zámena týchto filmov a ja som si to včera nepozerala.Skúsi to napraviť.
Ako vidím, škriatkovia sú všade.
Ešte raz ĎAKUJEME!

Jana T.

Danka, Bludárium- Z Ostrej na Kačarovú, je o VF Kope.

SatelitHomer

20km na východ sú lepšie medveďova. človek každým krokom očakáva že zakopne o ležiaceho medveďa za smtromčekom. škoda že som tento rok žiadneho nevidel. asi emigrovali do afriky.
škoda že sa mi tento rok nepodarilo dostať do blízkosti Vrícka (Rovné skaly nepočítam). napr. na Záskalnu, Studenec, Baran, Malá Vrania skala, Javorinské skalky. no ešte ostáva december tak sa nechám prekvapiť

Tomka

TomasD
Určite treba byť opatrný.
Ale mlčať nie, kričať nie, ale rozprávať áno!
Ja hovorím, že medveď je múdrejší ako ja a keď počuje tie "kecy", tak sa nám radšej vyhne!

Tomka

Jana T.
Prepáč Janka, ale asi si stojím na kábli a nerozumiem.

Jana T.

Paráda, ako vždy. Danka, mrkni na ,,dnešné"video + názov. ;)

TomasD

V juni sme prechadzali vo dvojici cez Vricke sedlo a veru mali sme oci na stopkach a usta nam preistotu mleli ma plno :) kraj je to krasny..
a Danka pekny clanok a zabery!

Tomka

Lesoň
Boli sme si vedomí toho, že je to medveďovo, preto sme išli v skupine.
Ja nemám rada v lese hluk, preto nepoužívame zvončeky,ani píšťalky, len sa normálne rozprávame.
Zatiaľ len dve stretnutia s medveďmi a dopadli dobre.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma