Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma co pod nafukovaciu karimatku

Mirino

Ja neviem, čo ste takí centrovaní na ten Tyvek. Takých podobných paropriepustných strechárskych fólií je predsa hafo. Ja používam takú čiernu, zvyšky keď sme robili strechu.

Blm

Caute, tiez akurat zhanam nieco pod karimatku a toto je skvela tema. Podla odporucania od Musky hladam Tyvek 1443R na Slovensku, ale nenasiel. nalehko.com/…/tyvek-1443r
Nestretol sa niekto s tym na slovenskych strankach?

@miso1099 - Ako sa osvedcil Tyvek co si objednal? Nejake recenzie =) Diks

RoL

Peter, dierky sme vtedy este nemali, uz su, ale predavaju aj premokavu podlozku, co by mohla fungovat v dazdivom pocasi ako rohoz. Tak nabuduce uz radsej to. Nepremokavu plachtu mi bolo luto deravit, tak uz sluzi ako plachta na drevo.
Muska - necital som s porozumenim :)

Miso1099

Objednal som si nakoniec tu Tyvek plachtu ktoru odporucil Muska. To si myslim ze bude na moje potreby dostacujuce. Diki za tipy

PaliT

Ak beriem nafukovaciu karimatku, potom automaticky nosím pod ňu aj túto dvojmiestnu hliníkovú fóliu podlepenú 3mm penou. Zmestí sa na dno nášho Ferrino Lightent, ale osvedčila sa aj na prístrešky a útulne na hrebeni NT. Myslím, že som to kupoval v Hudy.

Peter61

RoL :
=> mali ste dierky v podlážke ?
práve kvôli tomu sa hodí taká plachta štýlu Obi + Jurek.

Muska

Rol toto riešenie sa využíva najmä pre ľahké tropiko - stany bez vnútra a nepremokavého dna, alebo len pod karimatku, pod bežný stan by som to taktiež nepchal.

RoL

S tymi nepremokavymi vecami pod stan by som bol opatrny. Prave kvoli nepremokavej podlozke pod stanom po vydatnom lejaku nam stan zo spodu prevhlhol. Na plachte pod stanom sa urobila mlaka, ktora kvoli totalnej nepremokavosti nemala kam odtiect a tym padom spodna vrstva stanu s WP 10000 premokla. Este ze sme mali samonafukovacky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov