Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Alfa Knaus Advance – turistické polovičky do lesa

Rast

lepsie by bolo na jednej strane alfa a na druhej omega :-D

Phalike

Ale topanky pre brandistov ako stvorene, na oboch spickach kontrastny napis a na patach mega logo, nech kazdy vie ze su to "Alfy". Pacilo by sa mi to kebyze je na jednej nohe alfa a na druhej beta :) Inak ked pozeram na tu MOC tak klobukom dole tomu kto si ich zadovazi, jasne ze ked mi budu sediet jedine z toho mnozstva co je dostupne na trhu tak nie je o com ale inak vzhladom na druh topanky pre mna tiez trochu premrstena hodnota.

TomXX

rast: skôr zoderiem podrážku ako prederiem membránu. Na jedných sa mi aj prederavil zvršok, chodil som v nich už iba venčiť psa, a aj tak do nich netieklo.

Lubo

Podla mna vyznam ma. Nemam pocit, ze by ktorekolvek z mojich topanok s GoreTexom mali problem s rychlou degradaciou membrany. A to mi cez ruku preslo tych topanok neurekom. Ci vysokych alebo poloviciek. Skor moze byt problem v tom, ze clovek vystihne zly kus, ktory tecie od novoty. No to je na reklamaciu.

Rast

ako dlho vam vydrzi membrana na nizkych (aj vysokych) botach? ma vobec vyznam, aby tam bola?
Cena tychto je premrstena...

Tomka

Tieto moderné "vychytávky" sú fajn, keď na to človek má.
Keď si však predstavím, že za 189 Eur môžem mať týždenný pobyt niekde na horách, tak niet čo riešiť! To radšej obehám v "čínach".
Keby mi ich však chcel niekto darovať, tak sa vôbec nenahnevám. Ha-ha-ha.

TomXX

Ja používam nízke Salomony, aktuálne XA PRO 3D GTX a nedám na ne dopustiť - občas sa podarí kúpiť ich v akcii za polovinu tých Nórskych... Na menej náročné túry s menším batohom ideálka.

Peter61

jazyk z textilu je mrcha, pred 2 týždňami nám slušne premokol na nubukových vysokých Garmontoch. Ten GTX tam aj tak dlho nevydrží.

Lubo

Vidis Boro a ja by som zas polky bez membrany nechcel. Napr. na mojich oblubenych Asolo Magix je to asi najvacsi nedostatok. Lebo cez ten zvrsok sa aj tak nic neodvetra ale cez jazyk voda dnu pretecie raz dva. Pritom samotny zvrsok pomerne dobre odolava vode. Podobne su na tom LaSportiva TX4.

Boro

Nikdy by som si nekúpil polky s membránou.

Rast

Tak za tuto cenu s tymto materialom neviem, neviem... v konkurencii to cenovo neobstoji vobec...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma