Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ponitrianska magistrála (Handlová – Nitra)

Martin knor

Aha, uz rozumiem.

Inak, ja chodim do Tribeca najma v zime a skoro na jar. Tak sa clovek vyhne vsetkym tym otravnym muskam. Zatial najhorsiu skusenst som mal v Malych Karpatoch, z ktorych ma pred mnohymi rokmi v lete komare doslova vyhnali. Musel som utiect z lesa do vinohradov a nimi som sa vracal do Race.

Pavel Forgáč

Ahoj, lebo hrebeň od Javorového vrchu po Gýmeš som mal už predtým prejdený. Túto trasu po podhorí som nepoznal, a tak som išiel tadiaľ.

Martin knor

Ked si uz isiel z Kostolian radsej po zltej, lebo je zaujimavejsia, preco si nesiel radsej hrebenom Tribeca ako podhorim? Ta trasa bola oznacena ako Ponitrianska magistrala prv, ako sa vyznacila hrebenovka pohoria. Iny dovod na to nebol.

JarinoM

Tríbečské pohorie mám pochodené,ale nie naraz a s muškami máš pravdu. Raz sme museli doslova utiecť s hory, miliardy mušiek na nás útočili zo všetkých strán. Na šľak trafenie...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov