Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Vápeč cez Baské

Diskusná téma K článku: Na Vápeč cez Baské

Strážovské vrchy som naposledy brázdil pred tromi rokmi s parťákmi. Náš pôvodný zámer prejsť trasu z Vrícka do Hornej Poruby nakoniec nevyšiel a skončili sme v Zliechove. Vypadol tak jeden z našich hlavných cieľov – Vápeč. V hlave som ho však držal poctivo ďalej, a keďže nás tohtoročné „leto“ nie a nie opustiť, zosnoval som okolo tejto vápencovej hrudy trasu. Parťák sa tentoraz nenašiel, a tak som vyrazil sám.

Daulagiri

V Strážovkách som bol zatiaľ len na Strážove a Rokoši, ale sem sa tiež samozrejme chystám. Tie lúky na tvojej trase Rado vyzerajú príťažlivo, v jesenných farbách to tam musí byť rozprávka. Vďaka za tip, pekná túrka.

Tomka

Aj Baské, aj Vápeč sú krásne miesta.
Vďaka za pripomenutie.

Martin knor

Uf, pripomenul si mi ze som chcel ist na Vapec. Malo by tam byt okienko, ktore som si este neodfotil. Turu mam naplanovanu skoro tak dlhu ako Ty, chcem totiz prejst este dalsie 2 atrakcie na okoli.

TomasD

pekná túra v každom ročnom období. Zo Zliechova je to celkom monotónne, ja som išiel opačne a tých 13km zo Srvátkovej lúky mi prišlo nekonečných. Fajn tip na okruh.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma