Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Fjällräven Keb Hike 30

Diskusná téma K článku: Batoh Fjällräven Keb Hike 30

Tento batoh je postavený na rovnakom chrbtovom systéme ako sesterský model Abisko Hike, o ktorom sme písali nedávno. Je však určený do chladnejších dní, predovšetkým do zimných podmienok, a keďže patrí do radu Keb Touring, je plnohodnotne vybavený pre ľahšiu formu skialpu. Hoci Fjällräven zabŕda aj do horolezectva radou Bergtagen, Keb Touring ostáva pri technickejšom zimnom trekingu, do ktorého patrí aj turistika na skialpoch, tzv. skitouring.

Sona

Tie veci vyzeraju, ze preziju aj dvadsat rokov nie prilis setrneho zaobchadzania. Kvoli tomu sme nasmu prvakovi kupili od nich aj skolsku tasku. Dam vediet v juni, ako to vyzera.

TomXX

Mne väčšina vecí tejto značky príde taká hipsterská, do batohu dať flanelku, BIO fairtrade zrnkovú kávu, pohár od uhoriek plný ganžde a šup do na perifériu veľkomesta :) Praktičnosť a kvalita bude ale určite na vysokej úrovni.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma