Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Podlesok – Suchá Belá – Kláštorisko – Čingov

Diskusná téma K článku: Podlesok – Suchá Belá – Kláštorisko – Čingov

Ubehlo niečo cez mesiac od prvej mojej tohtoročnej návštevy v Slovenskom raji, keď som absolvoval roklinu Piecky. Už vtedy po skončení jej prechodu som si vopred dával do plánu turistických podujatí, že sa sem počas letnej dovolenky určite vrátim a prejdem ďalšiu roklinu z desiatky, ktoré nádherný prírodný a čarovný Slovenský raj môže turistovi poskytnúť. Zvažoval som rôzne možnosti turistického vyžitia a prechody po roklinách, ale rozhodnutie aj tak padlo až počas samotných dni dovolenky pod Slovenským rajom v časti Čingov v hoteli, kde sme sa s rodinou ubytovali. Bude to roklina Suchá Belá.

Japen

"komu neni z hury dano v apatyce nekoupi"

Daulagiri

V Suchej Belej som zažil kedysi pred 14-timi rokmi najväčšie davy zo všetkých roklín. Ale bolo to v lete, tak je to pochopiteľné. Vtedy sme objavovali Slov. raj s kamarátmi. Odvtedy sa tam túžim vrátiť a užiť si samotu, napr. v zime.

Nostromo

Zmena názvu fotky
Názov fotky "Skalka nad chatkou v časti Čingov" navrhujem zmeniť na "Tomášovský výhľad zospodu" alebo tak podobne... :)

Martin knor

Sucha Bela je najcastejsie chodena roklina. A zrejme aj najkrajsia.

Na Klastorisko mam pekne spomienky. Stravil som tam niekolko noci pod stanom v stanovom taborisku. Skoda ze to taborisko zrusili. Bolo to idealne vychodisko na tury po Slovenskom Raji.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma