Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Martel

Vocal

Boro píše dobre. Rád to čítam. A to, že toto zrovna sem nepatrí ... Možno nie, ale aj takéto príbehy sa rozprávajú pri vatre, alebo len tak niekde pri ohníku a zabavia poslucháčov. Nech len Boro píše a vy čítajte len to čo sa vám páči a nekecajte mu do toho. Tú knihu už aj tak vydal v roku 2013 a príbeh je už aj tak uverejnený tak čo ... ?! Nič sa na to nezmení.

Slnkovic

Ti, co si myslia, ze to "sem" nepatri, to nemusia citat. My ostatni to citame preto, lebo mame Borove pribehy radi. Nie je to prvy pribeh z tohto sudka, spomieniem Frantu Cihaka ci dokonca aj prvy pribeh Kapor Fatransky by mohol dakto oznacit za "semNepatricny"... Nepatricne su len komentare, ktore nikomu nic nedaju, len maju snad ukazat na autorovu schopnost pre triedenie a skatulkovanie.

Ade.e

No.. je to clanok mimo turistiku a aj samotny autor v nom nevystupuje... a ze to nemame citat? No.. keby bolo upozornenie, ze to je mimo turistiku,tak by sme to mozno necitali.. cely cas az do precitania posledneho slova, som si myslel, ze bude nejaka spojitost s turistikou, ci aspon Borom, takze preto sme to asi vsetci docitali, ale nakoniec ani s Borom to nebolo.
Ale zase, nic hrozne sa nestalo.

Boro

Len tak na vysvetlenie : Väčšina príbehov ktoré popisujem vo svojich poviedkach som buď zažil ja, alebo moji kamaráti a známi, alebo som ich odpočul pri svojej "práci" na Chate na Magure či Chate pod Suchým. Niekde som si niečo pridal, alebo vylepšil, či ako nazvať,spracoval do literárnej podoby, ale hlavný účel je pobaviť. Ja myslím, že by to nikoho nemuselo ani urážať či dráždiť, a ak, tak čo sa dá robiť, bude asi musieť byť podráždený.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum