Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nerezová termoska na jedlo Laken

Diskusná téma K článku: Nerezová termoska na jedlo Laken

Len máločo padne na horách tak dobre ako teplá polievka. A nielen tam. Teplé jedlo tiež výborne posilní na bicyklovačke, zohreje pri bežkovaní či poteší malé hladné brušká na výlete. Vďaka termoskám na jedlo si tento luxus možno vychutnať kdekoľvek. Pritom netreba zostávať len pri polievkach. S termoskou od firmy Laken si možno prakticky kdekoľvek pochutnať na kompletnom dvojchodovom menu.

J1tka

Neviem, nám fakt ešte nikdy nič neskyslo a to občas dojedáme polievku až večer.

Inak, my tiež nosíme termosku s jedlom hlavne kvôli dcérke. Nie je totiž moc veľká jedáčka a v prírode chutí najlepšie, tak nech si dá aspoň nejaké seriózne jedlo. No a nám rodičom teraz tiež super padne teplá polievka, pretože väčšinu výletu len niekde postávame, kým slečna detailne objavuje svet, a postupne nám je aj potom celkom kosa ;)

Keby sme ale nechodili s dieťaťom, asi by som šla do menšej termosky (kvôli hmotnosti) a polievku mala len ako príjemný doplnok k chlebu s maslom v chladnejších dňoch. Testovanú termosku by som používala skôr na dlhé, vzdialené výlety. Nechala by som ju v aute a po návrate z výletu by som si pred cestou domov dala teplú polievku.

Sona

Tak to sa da osetrit aj vyberom jedla. Taky sosovicovy privarok s trochou octu Ti vydrzi dlhsie, aspon teda nam sa nepokazil. Co sa tyka motivacie, nam prvorodeny syn nechcel jest studene veci, aj ovocnu vyzivu potreboval teplu. A kvoli tomu nechodit na vylety? Radsej tahas termosku s teplym. Dalsia vec su rozne diety a potravinove alergie, kedy mat vlastne jedlo je najistejsie.

Filip

Ano, o zkysnutí bych se bál. A taky bych faaakt nechtěl tahat takovou krávu těžkou

J1tka

Muska: Toto sa nám nikdy nestalo ani s termoskou inej značky, a to sme nosili rôzne polievky (vývar, zeleninovú...). Jediný problém sme mali s cestovinami, ktoré sa do večera rozvarili na kašu, ale na to bolo skutočne treba dosť hodín v termoske :)

Muska

Nám sa často stávalo, že jedlo v termoske (iná značka) za tých pár hodín a natriasania v teple prikyslo.. Najmä polievky. Nezaregistrovala si tento jav?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov