Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma goretex servis

Diskusná téma goretex servis

Caute. Viete niekto o niecom ako goretex servis? Mam starsiu asi 9rocnu hardshelku od milletu, ktoru obcas pouzijem, ale uz na nej vidno opotrebenie, v oblasti krku v v miestach, ktore su pohybom namahane vidno nieco ako bublinky(asi odliepanie vrstiev). Na tych miestach bunda vlhne a nepomaha impregnacia... Ja som asi tri roky dozadu nasiel kontakt na nejake ceske zastupenie goretexu a pamatam si, ze mi odporucal odoslat bundu do rakuskeho servisneho strediska. Len ja akosi ten email, ani iny kontakt na webe nemozem najst. Akokeby to uz neexistovalo. Ako nesluboval by som si od toho vela, ale keby to stalo, ja neviem tretinu ceny novej bundy tak to risknem. Neviete o tom nieco?

Lubo

V Yak&Rysy BA vedia celkom dobre opravovať outdoor odevy.

Miso1099

no ved nerobim si nadeje, len skusam. Ale ako som pisal, nejaky ten rocik dozadu som si pisal s clovekom co zastupoval gore v čr a teraz neviem najst kontakt. Ja len ci niekto nema nejake info...

Rast

zvysny goretex po takej dobe este funguje? myslim si, ze najlepsi "servis" v tomto bude bud nova bunda alebo donosenie starej az do rozpadnutia..
o goretex servise som nepocul

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum