Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skladia 2018 - okolím Skalice

Diskusná téma K článku: Skladia 2018 - okolím Skalice

Skladia je Pochod sklamaných diaľkoplazov. Ani po rokoch účastí som nezistil čím, lebo všetci sa vždy tešíme, kade nás zase Štefan povodí. Za 32 ročníkov spravil pre propagáciu histórie, kultúrnych, technických a prírodných pamiatok našej vlasti viac, než mnohé samosprávy obcí. Pre široké spektrum turistov z Bratislavského a Trnavského kraja pripravuje neúnavne vždy niečo nové, nečakané. Tento rok nás pozval spoznávať Baťov kanál v okolí Skalice.

Svatopluk Štěpánek

oprava: "Vnorovy" NIE "Vnorova"
a iba mimochodom: miestni nikdy nehovorili "Vnorovy", vždy iba "Znorovy".
Je to ale už dávno.

Svatopluk Štěpánek

Iba dotaz: "preťahovanie člnoc vo Vnoroch". Nie sú to Vnorovy ?
Otec chodil na gymnázium v Strážnici, "Vnorova" počul veľa razy, ale "Vnory" si nepamatám.

Sona

Skalica s okolim je velmi atraktivna, rada sem chodim. Naposledy sme sa tu motali s detmi v lete s povolanym sprievodcom, Borom :) v Petrove sme videli prejazd lodi cez komoru, je to zaujimave divadlo. Kostoly, Kalvariu a Rotundu sme si tiez pozreli, a novinka pre nas bola Mlyn bratov Pilarikovych, koho zaujimaju technicke pamiatky, odporucam.

SCHROJF

Štefan S. sa ešte drži, tak ako ďalšia hŕstka Diaľkoplazov ako Bahuro, Peťo Bada, Fero Kralovič...a ďalší,sorry, že som niektorého vynechal, no mám dojem,že po "ich odchode" dialkové turistické pochody v okolí Bratislavy skončia, čo je veľká škoda...ale chýbajú ich mladší nasledovníci, ktorí by v tejto činnosti pokračovali, a organizovali takéto skvelé akcie...

Martin knor

V tych oblastiach som uz velmi dlho nebol. Pozrel som sa na mapu, pribudlo tam mnozstvo atrakcii.

Tomka

So Slovenskom to nie je také zlé, keď ešte existujú ľudia ako Štefan!
Aj my máme kamarátku Janku, ktorá nás vodí po známych i úplne neznámych zaujímavostiach v širšom okolí Banskej Bystrice.

Pred rokmi sme sa plavili Baťovým kanálom a napriek tomu, že sme poriadne zmokli, bol to pekný zážitok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma