Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Veterný mlyn U Šulca nad Korňou

Diskusná téma K článku: Veterný mlyn U Šulca nad Korňou

Tohtoročné stretnutie Hiking.sk autorov na kysuckej chate Doroťanka sa úspešne skončilo a naša trojčlenná posádka s Dankou a Mirom sa nevedela rozhodnúť, cez aké zaujímavé miesta zvoliť návrat domov. Možností bolo priveľa. Napokon pri mudrovaní v časti Klokočov, Vrchpredmier rozhodlo, že po 8 minútach cesty sme mohli byť v Korni a pozrieť si na začiatok známy ropný prameň.

Tomka

Titulná fotka mi pripomenula zraz KST spred niekoľkých rokov na Kysuciach. Bol to jeden z najlepších zrazov aký som zažila.
Jedna túra išla cez tieto kysucké samoty a presne na tomto mieste sme mali obedovú prestávku. Dobrú polhodinku sme sedeli v tráve, okolo voňala dobromyseľ a my sme hľadeli na túto peknú pamiatku.

Sona

Len sa obavam, ze pekna pamiatka sa rozpadne. Vyzerala zanedbane. Inak je tam krasne, aspon z toho, co sme videli.

Martin knor

Tiez som sa dal na toten geokesing. Uz mam najdene 2 kesky :-D. (Zvacsa totiz hladam araktivne miesta, na ktorych kesky su. Krabicky samotne ma moc nezujimaju.)

Sona

Aj my často berieme geocaching ako tip na výlety. Je to ale aj dobrá motivácia pre deti, hľadať poklad...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma