Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hoblík a Stráňavská tiesňava

Diskusná téma K článku: Hoblík a Stráňavská tiesňava

Ako sme mali veľké oči a takmer sme skončili skôr ako sme začali, ale nakoniec sa všetko na dobré obrátilo. Máme celkom radi zaistené turistické i neturistické chodníky. Sú spestrením trasy a často prinášajú miernu dávku adrenalínu, tak dôležitú pre život. Zároveň sú dosť bezpečné a obyčajný turista sa vďaka nim dostane na miesta, na ktoré by si inak možno netrúfol.

SatelitHomer

ja sa už roky teším na tu feratku. snáď tento rok druho výstup na vrchol. minulý rok sa mi podarilo dostať veľmi blízko.

Daulagiri

Teda čo všetko na tom Slovensku máme :-)
Vyzerá to tam zaujímavo, tá tiesňava sa mi páči, keďže takéto tesné miestečka mám rád.

Martin knor

Ech, poplietol som to. To okno je na stranke. Ja si okna pamatam podla polohy (podla tvaru si pamatam iba tie najzaujimavejsie) a tu mi na mape poloha nesedela. Ale je tam taka mrnava sipocka ... :-?

Martin knor

Pekne. Na tie feraty sa uz dlho chystam, snad mi to konecne vyjde. Vlani som bol pozriet okna v dolinke a na svahu Hoblika, ale to okno hore na vrchole sa na stranke o oknach u nas neuvadza. Rad sa k nemu pojdem pozriet. A prekvapilo ma aka atraktivna je ta dolina dolu. Tam sa tiez musim ist kuknut.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma