Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lysica - Veľká Rača - Skalité, Serafínov

Diskusná téma K článku: Lysica - Veľká Rača - Skalité, Serafínov

Po čase ma opäť láka vypadnúť niekam osamote aspoň na dvojdňovku. Na víkend hlásia búrky, tak si beriem voľno v strede týždňa. Blíži sa letný slnovrat a teploty naberajú na intenzite. To vcelku obľubujem, ale aspoň prispôsobím trasu a poberám sa na sever - na Kysuciach predsa musí byť chladnejšie. Nebolo.

Daulagiri

Pekná túlačka, tento kraj vôbec nepoznám, ale napr. taká Veľká Rača ma láka už dlho, tak snáď to raz vyjde. Inak ten kríž s potrubia je fakt podivný :-)

Martin knor

Poznam iba kusky z Tvojej trasy, ale vypada to tam pekne. Mozno sa tam na jesen na par dni vyberiem.

MisoB

Presne ako píše Ľubo. Pri prvom pohľade sa mi dokonca zdalo, že na dĺžku tá predsienka nebude stačiť ale bolo to LTT.

Lubo

Heno, ano ta budka je zamknuta a ma len taku malu verandicku, takze ochrani najma pred rosou, urcite nie pred lejakom.

Ade.e

Po dlhom case, konecne clanok z paradnej tulacky. Och ako sa tesim na obdobie bez snehu, kludne aj to horuce leto, lebo ten sneh, ci prasan ci moktry je stokrat neprijemnejsi ako ten hic. :D
Inac, tiez som si myslel, ze ked pojdem v lete na sever, ze bude chladnejsie, ale figu. Tak bolo na slovensko-polskej tulacke Kysucami a Oravou. Horuco a este horucejsie, ale radsej to.
Ale k trase:
Je naozaj paradna, taka aku preferujem a niet sa co cudovat, ze podobnu som si aj planoval, ale opacnym smerom. A cast som dokonca aj siel, ale koncil som v Lysici, ked sa nemylim, lebo sme nejak stratili znacku, sli sme po cervenej a nejako zbehli do tejto dediny. SLi sme od Terchovej na rozhladnu a sedlo Lutiska a okolo zvonicky a od Zliena po cervenej a do Lysice sme len zbehli, lebo sme dalej nestihali. Pamatam si to najma preto, lebo som siel s byvalou drahoou, s ktorou som bol na prvej ture.. Kde su tie casy.
Este otazka. V tej budke na Raci planujem prespat aj ja. Kedze si spal pred nou, predpokladam, ze je zavreta, ze?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma