Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Aký bol rok 2018 – návštevnosť a najčítanejšie články

Diskusná téma K článku: Aký bol rok 2018 – návštevnosť a najčítanejšie články

Koniec roka je aj obdobím bilancovania. Prinášame preto pár zaujímavých čísel o našej návštevnosti, ktorá svedčí o mimoriadnej obľube nášho webu medzi vami čitateľmi. Za dlhodobú priazeň, ktorá stále rastie, sme veľmi vďační a snažíme sa spolu s rozsiahlym kolektívom stálych aj občasných prispievateľov publikovať kvalitné texty zo známych aj menej známych lokalít, či s pomocou množstva turistov pravidelne aktualizovať turistickú mapu.

Pekm

Ja mam napr. poskytovanie osobnych udajov zapnute aj ked viem, ze sa da vypnut. Je mi jedno, ze niekto vie kolko mam rokov alebo niekde vidia co browsujem na nete. Nie som zas tak zaujimavy clovek pre tajne sluzby, ze by si teraz skumali moje podrobnosti takze to mam ako sa hovori na haku. Samozrejme meno, priezvisko a rodne cislo velmi nerad uvadzam a pokial sa da sa tomu vyhybam ale vek mi je jedno cize Google Analytics ma urcite moj presny vek :-)

Lubo

Google Analytics to vie celkom dobre. Stačí ak si prihlásený do svojho Google konta a nemáš nastavené obmedzenie poskytovania osobných údajov (čo 99 percent ľudí ani len netuší že sa dá urobiť) tak si to jednotlivé služby Googlu zozdielaju. Vzhľadom na rozšírenosť platformy Android je penetrácia vysoká. Áno, môžu tam byť nepresnosti, no základný obraz to cca dáva.

Adina

Decká, robíte to výborne. Nech sa darí aj naďalej. Som rada, že som takou malililinkou súčasťou.

Gustoh

Takze ten udaj o veku nemusi vobec zodpovedat realite.A asi ani nezodpoveda.Skoda ze nevieme ako na to prisiel Google analytics.Tak aspon pocet navstevnosti je aspon realnejsi.

Martin knor

V tom google analytics maju velmi vykonne pocitace, ktore maju miesto mikroprocesorov kristalove gule :-D .

Lubo

Informácie máme z Google Analytics. Sú len formou suhrnnych údajov, nie o jednotlivých používateľoch.

Gustoh

Ahojte...Chcem sa spytat ako viete vek navstevnikov stranky.Nikde pri registracii sa vek nezadava.Ani pri navsteve bez registracie.Dakujem.

Lubo

Pekm, dobry napad. Najdiskutovanejsie temy som pridal na koniec clanku.

Pekm

Ahojte,
aj ked som len navstevnikom stranok tesi ma stupajuca tendencia navstev na stranke. Nech cim dalej tym viac ludi vidi tu krasnu prirodu a zaujimavosti co tu mame. Co sa tyka statistiky bolo by pre mna zaujimave citat aka tema bola za tento rok najdiskutovanejsia. Ci to o com sa najviac diskutuje sa zhoduje s tym co sa najviac cita?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma