Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Silvestrovský výstup z Častej na Kuklu

Diskusná téma K článku: Silvestrovský výstup z Častej na Kuklu

Krátky návrh možného trávenia posledného dňa v roku, s cieľom popísať silvestrovský výstup, ktorý, aj keď bol bez krásnych zimných scenérií, poskytol možnosť znovu sa v tichu lesov Malých Karpát zamyslieť nad končiacim sa rokom, upevniť si to krásne v pamäti a to horšie sa snažiť vytesniť.

MiloshCA

Martin, my sme to tento rok na polnoc urobili na Veľkej Homole nad Modrou, krásne jasné počasie umožnilo vidieť ohňostroje na celej ploche od Bratislavy po Hlohovec, krásny zážitok určite odporúčam...dohromady tam mohlo byť cca 30 ľudí....fakt super..

Martin knor

Asi pred tromi rokmi som sa na Silvestra vybral na Kuklu s krpcom. Na polnoc. Je to uplne iny zazitok. Sli sme spod Zochovej chaty a hore bolo zo 10 ludi. Popozerali sme ohnostroje (az tak vela ich v prilahlych dedinach nebolo) a sli sme domov.

Tomka

U nás sa na Silvestra stretávame na Pustom hrade.
Je to pekná bodka za turistickou sezónou i uplynulým rokom.

Bazin

Milos,vitaj! U nas v Devinskej tiez robime vyslap na Kobylu, ohnicky hreju, opekame dobroty, varime vinko a hlavne sretavame kopec kamaratov. Medzi sviatkami zajdeme na Maly Slavin,ci Kacin alebo Velku Banu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma