Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Popradské pleso počas 4. stupňa LN

Diskusná téma K článku: Na Popradské pleso počas 4. stupňa LN

V Tatrách nepretržite už dva dni sneží a lavínové nebezpečenstvo sa vyšplhalo na štvrtý stupeň z piatich. V predošlých dňoch sme sa striedavo s prázdninujúcimi deťmi sánkovali, lyžovali, oprášila som aj bežky, ale čo v závejoch čerstvého snehu so silným vetrom, ktorý sa stará o kvalitný peeling? Napokon sme sa rozhodli pre dolinovú túru na Popradské pleso. Štyri kilometre prejde aj menší Maťko, hore sa rozmrazí na chate a dolu ho zveziem na sánkach. Ľubo s Kubkom si to zlyžujú.

Martin knor

Ked to Peto takto napise, tak uz ani neviem, co som povedal. Ale chcel som povedat to, ze ked potomka budu nozicky boliet, tak to zbadas. Nemusis vsak brat vazne, ked to bude hovorit. (Beztak si si vsimla, ze ho to zakazdym akoby zazrakom preslo.)

Peter61

Soňa :
čo značí : "Ale neda mi povedat, ... " ?

=> negácia výroku "dzavotanie deti beries prilis vazne a moc ho prezivas"

Sona

Ano, ved na nu reagujem. Ak som nepochopila, prelozte ;)

Peter61
Soňa 13,31: prečítala si pozorne Martinovu druhú vetu ? -)
Sona

Mam ich ignorovat, ci ako? :) Treba s nimi komunikovat. Jednak je to slusne, jednak potrebujem, aby spolupracovali, nie plakali a hadzali sa o zem.

Martin knor

Zazili ste jeden z mala dni, ked je tato, obycajne totalne nudna trasa, zaujimava. Ale neda mi povedat, ze to dzavotanie deti beries prilis vazne a moc ho prezivas.

Bazin

hazard by to bol po cervenej zo strbskeho, tato cesta bola volakedy na zimu zatvorena, ak sa nemylim teraz posledne 2 roky je otvorena...

Lubo

Trasa na Popradske pleso je uplne bezpecna. Navyse, cesta byva udrziavana (rozumej odhrnana a frezovana), kvoli dvom chatam pri plese. Je to idealna trasa a destinacia, ked sa nic ine neda robit.

Vladeno

Naozaj, jak rozprávkové. Nebol to trošku hazard?

Lubo

Wow, to ste veru vystihli. My sme zial stvrdli na zastavke cakajuc na elektricku, ktora mala meskanie vyse 40 minut. Nakoniec po peripetiach sme sli po Velicky most.

Peter61

netreba im dať ráno jesť a keď bdú mať raňajky sľúbené na chate, nebuú frflať

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov