Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Plavecká jaskyňa – deň otvorených dverí

Diskusná téma K článku: Plavecká jaskyňa – deň otvorených dverí

Pre turistov, ktorí sa radi pozrú aj na miesta zvyčajne skryté, sú rôzne dni otvorených dverí ideálnou príležitosťou. Pre jaskyniarov je to zároveň možnosť pochváliť sa výsledkami svojej práce a spropagovať svoju činnosť. V neposlednom rade si turista môže vyskúšať pohyb v jaskyni a jaskyniari nájsť nových nadšencov do tímu. Veľkou udalosťou je tiež deň otvorených dverí v Plaveckej jaskyni, organizovaný jaskyniarskym klubom z Plaveckého Podhradia. Koná sa viac-menej pravidelne vždy na konci roka.

Vlado z NZ

Pár foto z minuloročného objavu. Vsetka česť, nádherné, obrovské priestory. Horné časti mi trochu pripomínajú antelope canyon, krásne vodou modelované uzučké koryto..na ďalšom dod sa do časti objavu asi aj bude dať pozrieť.

Vladvlad

Ahoj Vlado, doplnil by som, že DOD býva na začiatku mája aj v neďalekej Haviarni na Vápennej.

Subovic

Tiež sme sa tento rok zúčastnili. Keďže sme boli s malými deťmi, nechceli sme zdržovať na vrchnom poschodí, aj keď by to oni dali.Snáď na budúci rok. Ďakujeme jaskyniarom za sprevádzanie a zaujímavý výklad. Deťom sa páčili aj kosti medveďa. :-)

Tomka

My sme už boli aj s turistickým oddielom a teda len základný okruh. Veľmi sa nám páčilo a určite sa tam chceme vrátiť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma