Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Planina Geravy – výhľadový okruh z Dediniek

Diskusná téma K článku: Planina Geravy – výhľadový okruh z Dediniek

Ako slepé kura k zrnu sme prišli k možnosti pozrieť sa so sprievodcom aj mimo turistických chodníkov na planine Geravy na juhu Slovenského raja, z čoho nakoniec rezultoval námet na článok. Do Slovenského raja sa chodí hlavne kvôli roklinám, rebríkom či vodopádom, určite však nezaškodí pozrieť si pre zmenu aj nejaké výhľady do okolitej krajiny. Najväčší problém bol vybrať z viacerých návštev jedinú, voľba nakoniec padla na jesennú. Planinu však chcem ukázať vo viacerých ročných obdobiach, preto sa do sprievodnej fotogalérie namiešal úplný kokteil.

Daulagiri

Opäť úžasné niečo, fascinuje ma ako máš vždy dokonalé počasie na túre čo dokazujú fotky z rôznych ročných období.
Na Gačovskej skale som už bola, je to krásne miesto. Holý kameň a Červenú skalu mám tiež vyhliadnuté už dlhšie, ale ktovie či sa tam aj dostanem. Vďaka aspoň takto za fotky. Raj patrí k mojim naj pohoriam.

Pencurák

Peťo Nový: sorry,nevšimol som si v úvode článku,že si tam bol so sprievodcom,takže beriem späť svoj predošlý komentár...Prajem Ti na túrach vždy také krásne počasie,aké prezentuješ na fotkách.

Martin knor

Parada. V tejto casti Raja som sa zatial moc netulal, ale ked pozeram tie obrazky, budem to musiet napravit.

Pencurák

Peťo,s návštevou Gačovskej skaly by som sa verejne nechválil,pretože je v najvyššom 5.stupni ochrany,vstup je tam zakázaný,čo ochranári dosť často kontrolujú.Ináč sú Tvoje túry a články veľmi pútavé a fotky nádherné,vieš si vybrať počasie.

Yencul

Vaše reporty čítam rád. Prídu mi ako populárno-náučné skriptá lokálnej geografie. Zaujímalo ma, čo na tejto obchôdzke vypichnete. Identickú trasu som absolvoval v lete, no nenapadlo mi odbiehať z chodníkov. Krásne výhľady z Holého kameňa a Červenej skaly. Fotografie opäť výborné.

KarolM

Nádhera Peťo! Ty si naozaj dokonalý lovec výhľadov...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma