Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Večerná expedícia Nižný Slavkov – Hermanovce

Martin knor

Pripomenulo mi to jednu nocnu prechadzku zo studentskych cias. Boli sme na brigade v Slovliku v Novom Meste a poobede nas napadlo vybrat sa na Cachticky hrad. Cosi pred polnocou sme sa chceli vratit vlacikom spat na ubytovnu.

Samozrejme, vystrojeni sme boli ako na prechadzku do mesta. Mapu sme nemali, ani baterky a noc bola tmava. Znacky sme rozoznavali az ked sme boli 10 centimetrov od nich. Postupovali sme pomaly a casto sme sa vracali.

Do Visnoveho sme prisli kusisko po polnoci. Na hrad sme sa vykaslali a kedze nam odisiel posledny vlak, vybrali sme sa do Noveho Mesta po cestach cez Cachtice. Dosli sme na ubytovnu, prehodili sme sa a mohli sme ist na rannu smenu :-).

JarinoM

Tak totok nie je môj šiaľok kávy :). To by som radšej obehol dvadsať krát naše námestie...

TomXX

My sme s parťákom dali trochu podobne Valentínsku žranicu na útulni - z práce rovno tam a ráno rovno do práce :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma