Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh z Priedhoria na snežniciach

Diskusná téma K článku: Okruh z Priedhoria na snežniciach

Strážovské vrchy patria medzi moje obľúbené pohoria. Sú rozľahlé, mimoriadne členité a veľmi pestré. Keďže tento rok napadlo viac snehu ako posledné roky, vybral som sa do pohoria na snežnicovú prechádzku. Plánoval som ju už dlhšie, jej trasa vedie zväčša mimo značených turistických chodníkov.

Martin knor

Vdaka za pomenovanie tych kopcov.

Na oboch Keckach som bol pred necelymi 2 rokmi na jesen. Siel som z Priedhoria na sedlo Samostrel a nato hrebenom cez Kecky, Sadocky vrch, Sibenicnu az na modru znacku. Po nej som zbehol do Domanize a cez Diel, Stankov, Briestenne a Pruzinu som sa za sera vratil do Priedhoria. Na tom hrebeni som zazrel staru zelenu znacku, v minulosti nesla do Pruziny, ale na druhu stranu k Fackovu.

S tou Strazou je to tazke. Mna laka nie samotny vrchol (nan by som vybehol bez ohladu na to co si myslia pukackari), ale tie brala na juznej strane.

SatelitHomer

Ja by som vybehol na 281m prominečnú Kečku keď si bol už tak blízko (ak si na nej ešte nebol)
sám ľutujem že nebolo viacej času na brodenie pred 6rokmi. chýbalo mi len 200m.
ako že stráž je neprístupná? stačí nahodiť "vestu" a prekĺznuť. a treba si kryť hlavu.

Bola to celkom rýchlovka, kedže som bol na všetkých okrem vrcholu Baby.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma