Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Co za 50e poukazku z dotsport?

Diskusná téma Co za 50e poukazku z dotsport?

Ahojte, cas sa nezadrzatelny blizi a ja ako vzdy som si nechal to na poslednu chvilu. Rozmyslam, co kupit a najviac by sa mi asi hodil batoh alebo aj stan. Ale skor asi ten batoh vyuzijem. Tak by ste boli taki laskavi a poradili, ktori z tych, ponukanych znaciek, by ste si vybrali? Samozrejme vo vyssej cenovej hodnote, kedze chcem turisticky batoh 60l na viacdnove treky a podla moznosti asi lahsi. Okolo 1500g, Dakujem za radu. Pripadne, ak by niekto chcel tuto poukazku, viem mu ju ponuknut za protihodnotu, nech to nekupujem v casovom strese. :)

Peter61

Hm 2.660 g je odsť,
Moja vintage TS Patagonia 80 lt. má 2.360 g včítane materiálových ôk a pár záplat.

PaliT

Ja mám starší Salewa Sikkim 55+10, kupoval som kdesi v Optime v Košicoch a je to skvele prepracovaný batoh, jediné mínus bola hmotnosť.

Ade.e

Tak asi zoberiem tu Salewu Camino. Vyskusat to velmi nemam kde, takze to asi nechavm na vasu radu. V Kosiciach Bergu vraj nemaju taky typ. Husky som sice skusal v Maxe, ale dotycna pani nemala sajnu. Viac menej mi sedeli aj Reli, aj Ribbon ci Rony.

Peter61

K tomu skúšaniu: každému odporúčam aspoň v obchode s predpokladanou záťažou.
Ukážka je v minulom príspevku o Kosťovom TS Cerro Torre 45 L (45 Lady). Ja mám sakra menšie ramená ako Kosťo mám TS CT 45.
jamesak.sk/jclshow.asp?Id=284

Peter61

Henrich,
nemám skúsenosť, ale dakedy mali Husky zlú povesť, trhali sa, vraj.
Tuším minulého roku som videl na chrbte svojho bývalého šéfa Husky kleter (obvykle Deuter, Snowpulse, ...), tak som sa opýtal, či mu TS Cero Torre 45 L zasypala lavína. Odpoveď bola, že nie, ale už je potrhaný a že Husky mal doma, je v poho.
static.livebooks.com/…/1_0_20…
Treba odskäšať, ako dsedí na chrbte.

Lubo

Z mojich skusenosti by som od HUSKY bral stan z radu extrem, pripadne niektore spacaky maju zaujimavy pomer cena vykon. Batohy, ktore som kedy od nich drzal v ruke, vsak boli skor cestovnou ako turistickou vybavou. S tymto konkretnym modelom skusenosti nemam. Navyse, sietkove systemy pri tejto velkosti batoha fakt neodporucam. Batoh je tazsi pri plnom naplneni a sietkovy system znamena posun taziska. To nemusi byt take tragicke pri 30-40L kategorii, no v 60+ by som sa jej fakt vyhol.

Ade.e

Diky Lubo. A teda ten Husky preco nie?

Lubo

Pridavam sa k Palimu v odporucani. Mozno este Ferrino Narrows. No ono je to casto o tom, ako ti batoh sadne, co sa tazko riesi podla obrazku.

Ade.e

Diky Pali, mna napadlo kupit HUsky Rely 60l. Ale vobec sa v tom nevyznam...

PaliT

Z ich ponuky asi Salewa Cammino 50+10.

Ja som využil poukážku na mačky pre moju polovičku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma