Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sološnica – Vápenná – Plavecké Podhradie v zime

Diskusná téma K článku: Sološnica – Vápenná – Plavecké Podhradie v zime

Navštívime pomerne dlhý bralnatý hrebeň s výhľadmi na lesy Malých Karpát a okolie Trnavy. Čerešničkou bude rozhľadňa, ktorá pridá pohľad na Záhorie a Záruby - najvyšší vrch pohoria. Počas prechodu hrebeňa nám bude v diaľke robiť spoločnosť nekorunovaná kráľovná tunajších Karpát - Vysoká. My sami sa budeme pohybovať po Vápennej, treťom najvyššom vrchole, nazývanom aj Roštún (752 m). Pri návrate do civilizácie budeme z chodníka vidieť jaskyňu Studničky.

Martin knor

Tie skaly nad Certovou dolinou su podla mojho nazoru najkrajsim miestom Malych Karpat. Vedie tam chodnik, takze ma houby zaujima, ci je to v rezervacii. Myslim, ze priroda sa ma chranit pred hospodarskymi zasahmi, nie pred vstupom cloveka do nej.

Na Vapennej som nebol uz zopar rokov. Mal by som to napravit a preskumat okolie Malej Vapennej. Uz sa na to chystam dlho.

RoL

Beta, su tam krasne miesta, s dostopnustou od 15 min. do 2h od civilizacie. Ale mozes ist po hrebeni a vobec nezist do okolitych dedin, mesteciek. Ak by si potrebovala support, daj vediet.

TomXX

Beta, ozvi sa ak chceš nejaké tipy na zaujímavé miesta v MK :)

Vladvlad

Príjemný článok a pekné fotky. Dobre sa to čítalo.

Bazin

janabilesova , dakujem, tak veru ako hovoríš.

Beta, hej stratili sme cestu lebo sme vôbec nepozreli do mapy kadiaľ máme ísť, keďže dedina bola na dohľad :-)
Chystaj sa chystaj! Držím place.

Beta

Keď ja vôbec nepoznám Malé Karpaty ale sa na tieto hory chystám, článok znie pre mňa veľmi optymistycki. Okrem toho posledného odseka, v ktorým sa stratila cesta :-). Vidím, že MK môže byť pre mňa zaujímavý zážitok :-), dík

Janabilesova

Pekné fotky, zasnežené Malé Karpaty vedia byť v zime veru malebné :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma