Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kloptaň, Zbojnícka skala a Hutná hoľa z Mníška

Diskusná téma K článku: Kloptaň, Zbojnícka skala a Hutná hoľa z Mníška

Dvojička kopcov Kloptaň a Zbojnícka skala, ležiacich v hlavnom hrebeni Volovských vrchov, bola prirodzene v mojom hľadáčiku už dlhšiu dobu. Jednak sa mi opakovane dostávali do zorného poľa pri iných túrach po okolitých kopcoch, keďže sú pomerne ľahko identifikovateľné už po dvoch-troch pohľadoch. Zopár ich fotiek by som určite našiel medzi svojimi staršími článkami. A za druhé, už som sa stihol dozvedieť, že na Kloptani je pomerne známa rozhľadňa a na Zbojníckej skale nejaké rúbanisko, niečo by sa teda dalo vidieť. Už len počkať na správnu predpoveď počasia a idem sa presvedčiť na vlastné oči.

Peter61

Martin,
ja nosím čelovku skoro vždy, aj na túru, čo skončiť popoludní o pol tretej. Keď neberiem čelovku, tak nejaké cyklosvetielko na 3 hodiny.

Daulagiri

Vychytať v inverznom počasí to správne miesto nie je úplne také ľahké ako sa to môže zdať. Tebe sa to podarilo a bol si odmenený. Takéto trhajúce sa inverzie vedia pripraviť to najkrajšie divadlo.
Tieto končiny mám tiež vyhliadnuté už dlhšie ako mnoho iných vo Volovských vrchoch. Prekážkou je pre mňa väčšia vzdialenosť od domova. Láka ma sem tá rozhľadňa a možnosť prespania v nej.
Asi najviac sa mi páči tá foto z Hutnej hole s Tatrami s odlomeným smrekom, výborná atmoška s príjemným svetlom.
Ja čelovku nosím už prakticky vždy, nič nezaberá ani neváži a často poslúži.

Vladimir Popluhar

Tiež som zažil podobný oblačný vodopád v Malých Karpatoch. Inak krásne fotky i článok ako obyčajne.

Martin knor

Nadhera. Pacil sa mi najma ten oblacny vodopad a nekonecne oblacne more.
Co sa tyka baterky, vlacim ju so sebou iba vynimocne. Aj ked som bol na nocnych turach, zapinal som ju iba obcas.

Pekm

Jeeej super, konecne si aj ja mozem pozriet vyhlady z kopca Kloptan. Bol som tam dva krat a dva krat taka hmla, ze som nevidel ani na 20 metrov. Konecne si mozem pozriet ake krasne vyhlady tato hora ponuka.

Nostromo

Gusto:
Približne v čase tejto túry som prechádzal z Canonu 400D za Canon 700D. Toto je tuším fotené už s tou 700-vkou. Ale v kvalite fotiek medzi nimi nejaký podstatný rozdiel nebol, narástla len ich veľkosť.

Pafi

Vždy sa teším na články od Teba, ozajstná nádhera!
Díkes!

Boro

Pekná túra, ešte lepšie fotky.

Gusto

Výborné fotky, napokon ako vždy u teba. Obdivujem ako vieš pracovať so svetlom , využívať aj zlé svetelné podmienky, alebo hru mrakov. Klobúk dole, palec hore.

S akou technikou fotíš?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma