Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vršatec - Brumov - Pulčín - Sidonie - Horné Srnie

Daulagiri

Naozaj pekné putovanie horami dolami s bivakmi. Jediné čo mi je aspoň s počutia známe sú tie Čertove a Pulčínske skaly inak tento kraj vôbec nepoznám. Zaujala ma tá značka po železničnom moste, to je teda rarita :-)

PaliT

Tak tomuto už hovorím poriadny vander.

Na Lidečko a Pulčín sme radi chodili liezť...

Lubo

Martin,
ak ideš len po značkách, tak nemusíš nič vyklikavat a ak ideš kombinovane, tak vyklikas len to, čo ide mimo. Skúsime s Misom dať dokopy podrobnejší návod.

Martin knor

Aha, takze ked idem po znacke, da sa priebeh prejdenej trasy do vystupu stiahnut? Skusim to tam niekedy pohladat. Ja vsetko naklikavam, co je obcas dost umorne.

MisoB

Martin - ja saunu rád :)
V čase písania článku sme ešte nemali Vsetínske vrchy pokryté sieťou TZT (a niečo som šiel aj pomimo), tak som trasu kombinoval "zliepaním" úsekov z Hikeplannera a naklikaných ručne.

Martin knor

Ci pana, to musela byt sauna. V tejto oblasti som nepresiel zhola nic, ak nepocitam miniokolie Vrsatca. Mozno by to stalo za navstevu, ale rozhodne v inom rocnom obdobi.

Inak, zaujalo ma, ze je na naklikanej mape 8 etap. Preco? Ocakaval by som 3.

Sona

Pekny vander, do Valasska som zatial len tak nakukla a pacilo sa mi.
Ja som si pred troma tyzdnami presla Vlarsky priemyk - Vrsatec - Cerveny Kamen, potom nas splachol vytrvaly dazd.

Boro

Mišo, pripomenul si mi tento kraj, ktorý som tak často navštevoval. Pulčínske skaly sa bohužial začínajú úplne strácať v poraste stromov. Kedysi ich čistili od náletov, ale nový trend - nechať všetko na prírode ich úplne znehodnotí. No a v tej Pulčínskej krčme som si nejaké to pivko párkrát tiež dal.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov