Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: V Malej Fatre sa strácajú vlci

Boro

Lubo, dávaš otázky ako komunistický prokurátor. Cenzúra tu existuje a to veľmi dôkladne.Budajova banda blokuje akékoľvek negatívne informácie o medveďoch, či vlkoch. A ak už niečo prenikne na verejnosť, okamžite sa k tomu vyjadrujú "odborníci" tak, že zviera je v tom nevinne a že si to človek zavinil sám.

Martin knor

Zdravim. V jednom rozhovore som zachytil, ze u nas je odskodne ktore stat vyplaca za ovcu roztrhanu vlkom tak nizke, ze nepokryje majitelovi naklady na odvoz do a spracovanie v najblizsej kafilerii. Neviem ci je to naozaj tak, lebo islo o rozhovor s polovnikom a s majitelom lesa. Ale ak to je +- spravna informacia, tak by davala vysvetlenie, preco u nas nie su hlasene v podstate ziadne utoky vlkov na ovce. Jednoducho majitel roztrhanu ovcu nenahlasi, necha ju v krikoch (sam som take videl v Malej Fatre), cim si znizi naklady. Islo by o jednoduche vysvetlenie bez potreby konspiracie.

Lubo

Anonym, vidim, ze presne vies ako funguju media. Mozes prosim blizsie specifikovat tych cenzorov? Kde su? Nech u nas pozriem, lebo doteraz som ziadnych nenasiel.

Arthur2

Boro, novinári aj snahu majú, ale väčšinou to cenzori odsunú na nejakú maximálne regionálnu úroveň. Na Slovensku je neuveriteľne silná lobby zo strany ochranárov a má neskutočný finančný a tým pádom aj politický vplyv na väčšinu médii. Aj odškodnenia sú, ale ako sa hovorí, z cudzieho krv netečie. Minister to nemusí hradiť zo svojho, daňovníci sa na škody poskladajú.
myorava.sme.sk/…/vlky-zautoci…

Boro

parlamentnilisty.cz/…/Zidek-P…
Pridávam už tretí príspevok k existencii vlka vo volnej prírode. Bohužiaľ, je to vždy z českej tlače. U nás to nikoho nezaujíma a žiadne noviny o to nepíšu. Prečo ??? Že by bolo v Čechách viac vlkov ako u nás, alebo to ten Budaj zakázal a novinári sa boja.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov