Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bývalými významnými mestami Volovských vrchov III.

Diskusná téma K článku: Bývalými významnými mestami Volovských vrchov III.

Na východnom Slovensku nemalo baníctvo takú slávu a význam ako v západnejších oblastiach, ale napriek tomu sa tu stáročiami vyformovalo významné mesto na jeho juhu. O čosi severnejšie sa nachádza zase iné mesto, ktoré drží primát s najvyššou kostolnou vežou na Slovensku. V prvom prípade je reč o Rožňave a v druhom o Spišskej Novej Vsi.

Martin knor

Prekvapilo ma, ze ste spali priamo na Skalisku. Keby ste zbehli ponize do nejakeho lesika (aspon na jeho kraj), nemuseli ste riesit problem s rosou ani s nevitanymi spolunoclaznikmi.

Velmi rad by som sa volakedy pozrel do Zavadky. Je odvsadial daleko, preto som si mysel, ze tam budu zvacsa chatari. Ale teraz ked som cital Tvoju reportaz, myslim, ze parkovat tam nebudem :-?.

Boro

Strašne veľa spomienok, pekných aj nedobrých. Práve pod Skaliskom sme "načapali" chalana, ktorý nás minulú noc okradol pri našom táboráku. A tak sme ho tam poriadne "vyučili", že sa to nemá a myslím, že už viac po horách nechodil.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov