Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Glarnské Alpy – okolo Sardony

Diskusná téma K článku: Glarnské Alpy – okolo Sardony

So zavedením priameho vlakového spojenia Bratislava - Zürich sa zjednodušil prístup do švajčiarskej oblasti Álp. Región Tektonikarena Sardona. Miesta trochu neznámeho v našich končinách. A to je na škodu. Pohodlná spiatočná cesta vlakom z Bratislavy do tohto regiónu švajčiarskych Álp sa dá absolvovať v tarife City Star pod 70,- €. Už cesta je zážitok. Mestá Viedeň (Wien), Linec (Linz), Soľnohrad (Salzburg) a Innsbruck každému niečo povedia.

Peter61

Vlado, prepáč mi, že Ti za... m diskusiu
@ Martin :
"Já bych všechny ty internety a počítače zakázala". Pohlová, V., Metro, 17.9.1999

Martin knor

To okno vypada paradne.

Na temu paliciek sa toho tu popisalo dost. Na Internete najdete zoznam ich vyhod aj nevyhod. Zalezi na tom, co uprednostnite.

Ja ich na beznu turistiku nenosim, povazujem to za zbytocnost. V narocnom terene su na pritaz, pretoze potebujete volne ruky. Osvedcili sa mi iba k snezniciam. Aj ked chodim mimo znaciek po strminach a krkahajoch, lepsie je vziat si nejaku poriadnu sukovicu do ruky ako palicky, o ktore sa neda opriet, lebo sa okamzite zohnu.

Phalike

Sardona a blízke okolie sú zaujímavé a krásne, raz som končil jednu túru v dedine Elm a celé okolie si ma vtedy získalo. Vďaka za sprostredkovanie, pekný opis aj fotky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma