Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sedlo pod Ostrvou v zime

Diskusná téma K článku: Sedlo pod Ostrvou v zime

Druhým rokom je v zime povolený prístup do sedla pod Ostrvou, a keďže nový návštevný poriadok by to chcel zakázať, tak vzhľadom na lavínovú 4-ku v januári bola posledná šanca výstup zrealizovať cez jarné februárové prázdniny. Tým by sme mali prejdenú celú zimnú časť Tatranskej magistrály. Po predchádzajúcich rokoch máme zvládnuté cesty Tatranská Polianka - Sliezsky dom – Hrebienok, Hrebienok – Skalnaté pleso, Skalnaté pleso - Malá Svišťovka – Tatranské Matliare.

Bazin

hej, hej, my sme to kvôli množstvu snehu radšej otočili. Tyče som videl len pod Skalnatým plesom, aby chodci obyšli zjazdovku.

Peter61

Roman,
imho zimné tyčová značenie na úseku magistrály Popradské pl. - Sliezsky d. nikdy nebolo. Preto som čakal viac problémov o vydaní sezónnej uzávery r.2017, ale zdá sa, že ľudia "neprišli" na to , že je Magistrála je otvorená až po Skalnaté pl.
hiking.sk/…/sezonna_uzavera_v…

Bazin

veru, ani pred rokom tam tycove znacenie nebolo!!!

OndrejM-aster

DanielaM - Ďakujem, ja zas dúfam že v mojich článkoch bude dlho figurovať môj tato????

DanielaM

Ondrej, gratulujem k prvému článku a vítam ta v našej autorskej rodine, hoci v tatkových článkoch funguješ už od malička. :-) Teším sa na ďalšie tvoje horské zážitky a články :-)

OndrejM-aster

Ďakujem za pozitívne ohlasy, som rád že sa vám článok páči. ;-)

Bazin

Ondrej,ešte že si sa napil spomínanej žbrdy až v závere stúpania, inak by si mi asi ušiel :-)

Beta, zisťujem že mám ozaj nového parťaka na hory :-)

Lubo, počasie bola naozaj veľká neznáma, našťastie nefúkal tak silný arktický vietor ako predpovedali. A napokon ďalšie dni sa počasie pokazilo...

Zdenči

Gratulujem k prvému článku a tiež k premiérovej túre s mačkami na nohách. Dúfam, že články len budú pribúdať a tromfneš aj tatka :-)

Lubo

Ondrej, vitaj medzi autormi. Skvela prvotina :-) tesime sa na dalsie.
Vyhlad na Vysoku ste mali uzasny. A celkovo aj pocasie.

PaliT

Opäť mi tá zmienka o zákazoch trochu zdvihla adrenalín. Vôbec by sme nemali riešiť obtiažnosť, kľudne si choď do jedničkového terénu, kľudne vylez desinu na Ostrvu, ale jednoducho tam choď. Bez preukazu, len so obleč, obuj a choď.

Zaujímavé, že takmer nikdy som nešiel do sedla Ostrvy smerom nahor, okrem jediného prípadu som ním vždy len zostupoval. Fajn spomienky mi vyvolal tento článok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma