Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vlársky priesmyk – Červený Kameň na MDŽ

Diskusná téma K článku: Vlársky priesmyk – Červený Kameň na MDŽ

Na prelom zimy a jari sme si opäť naplánovali babinec na horách. Vyšlo to priliehavo na Medzinárodný deň žien. Naša ženská pätorka sedela v piatkové popoludnie vo vlaku a tešila sa na trojdňový výlet prevažne severnou časťou Bielych Karpát. V pláne bola trasa Vlársky priesmyk – Púchov a podľa počasia aj Nimnica – Považská Bystrica cez Klapy. Predpovede počasia na nedeľu neboli ktovieaké, ale sobota mala byť bez zrážok.

Daulagiri

Hmm mne tie Vršatské bradlá stále akosi unikajú, zabúdam na ne. Ale sú nádherné, raz tam isto zavítam. Zato Červenokamenské aj Lednické som už navštívil.
Trvalejší dážď v horách ani ja moc nemusím. Škoda že Vám počasie neprialo dlhšie keď ste sa na chvíľu odtrhli od detí :-)

Sona

My sme boli spokojne. Pockali s ubytovanim do 20tej, jedlo bolo ok, personal tiez, akurat na izbach boli azijske lienky ale nic, co by sa nedalo prezit.

Martin knor

Stava sa. Pripomenulo mi to, ze som si chcel prejst NCh Cervenokamenske bradlo.

Inac, ako ste boli spokojni v tom hoteli pod Vrsatcom? Uz dvakrat som sa tam snazil cosi zorganizovat, ale neboli prilis ustretovi. Zakazdym som nasiel radsej cosi ine.

Zabka

Soni pekný článok:) Červenokamenské bradlo sa určite oplatí vidieť, je úchvatné:)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma