Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kozí kameň a Čierna z Lopušnej doliny

Diskusná téma K článku: Kozí kameň a Čierna z Lopušnej doliny

Na Kozom kameni sme už boli, no vrcholky blízkych Tatier sme nevideli, nakoľko zostali schované v oblakoch. Bolo zrejmé, že manko je potrebné urovnať, skôr či neskôr. Preto sa jeden novembrový deň roku 2017 vyberáme opäť do Kozích chrbtov. Tentokrát iba vo dvojici, s manželkou, bez detí, čo nám umožňuje naplánovať si trochu dobrodružnejšiu verziu výstupu. Až na jeden krátky úsek nepôjdeme po značených chodníkoch, ale využijeme odlesnené vrcholové partie pohoria a prejdeme si menší výhľadový hrebeňový okruh.

Martin knor

Ked som siel pred rokmi cez Kozie chrbty, tak som z nich nevidel vobec nic. Podchvilou mrholilo a z vysokej travy som bol mokry ako mys.

Ale tuto jar som mal na Tatry viac stastia. Bolo to vsak z vacsich vzdialenosti. Najviac sa mi pacil pohlad z Dievcenskej skaly ponad Roznavu.

Tomka

V časoch, keď som ešte rada pobehovala po tatranských chodníkoch, som často rozmýšľala, že by bolo dobré pozrieť si Tatry z Kozieho kameňa. Akosi k tomu nedošlo!
Tvoj článok je výborná inšpirácia.

Lubo

Túto túru mám v hľadáčiku už dlhšie. Fakt pekná (foto)lokalita.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov