Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Appenzellerské Alpy - výstup na Alvier

Diskusná téma K článku: Appenzellerské Alpy - výstup na Alvier

Pár kilometrov od hraníc Lichtenštajnska leží vo Švajčiarsku v kantóne San Galen mestečko Sargans. Je dôležitou cestnou a železničnou križovatkou. A čo je pre nás zaujímavé, je zástavkou priameho vlakového spoja Bratislava - Zürich. Región Sargansenland ponúka veľa atraktívnych možností pre turistov. Možno to nie je u nás všeobecne známa oblasť. No nemusíme všetci len k Matterhornu cestovať.

Pskopek

Krasna tura, vdaka. Pridam moj tip v oblasti. Kopec Speer (je vidiet aj na fotke za Churfirsten) z dediny Amden. Da sa urobit okruh a vratit sa naspat do Amdenu.

Phalike

Paradna túra! Na Alvieri som absolvoval kratsiu verziu tury ale ten kopec rozhodne stoji za to. Vyhlady na okolite kopce a samotne Walensee a vrcholy Churfirsten su paradne. Vdaka za pripomenutie.

Sona

Vladimir, uved prosim aj zdroj mapy, vdaka.

Martin knor

Pekne. Volakedy som takymto sposobom chodieval na jednodnovky do Ciech. Ale vtedy bolo cestovanie vlakom skoro zadarmo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma