Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Deuter Trail 30 – batoh na turistiku aj ferraty

Diskusná téma K článku: Deuter Trail 30 – batoh na turistiku aj ferraty

Menšie turistické batohy zvyknú kvôli šetreniu hmotnosti trpieť krátkym a málo stabilným chrbtovým systémom a nie vždy majú viac možností vstupu do hlavnej komory. Deuter so svojou novinkou pre túto jarnú sezónu ide opačne. Tridsaťlitrový turistický model Trail je postavený na chrbtovom systéme AirContact Trail, za ktorého stabilitu by sa nehanbili ani technickejšie modely a funkčné vybavenie by obstálo v aj o triedu väčších batohoch. Nenechajte sa však pomýliť, Trail 30 je predovšetkým turistický batoh na náročnejšie túry a jeho technické ašpirácie končia na zaistených cestách via ferrata, pre ktoré má aj jednu zaujímavú vychytávku.

TomXX

Na môj Deuter Act Trail 32 nedám dopustiť, sú to fakt vychytané batohy.

Lubo

Pali, vystihol si to. V tejto ciernej farbe by som si tento batoh v obchode ani len nevsimol.

Phalike

Výzorovo pôsobí ako nejaký mestský "kancelársky" batoh na také bežné použitie ale vybavením a detailami takto na prvý okuk vyzerá ako výborne vybavený a solídny univerzál.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma