Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bzovská motanica a prieskum Horných Fafákov

Diskusná téma K článku: Bzovská motanica a prieskum Horných Fafákov

Moja prvá túra osadami Veporských vrchov resp. Podpoľania sa konala pred 4 rokmi a bola naj - naj - naj. Nasledujúca sa mi podarila až na jeseň predminulého roka. Preto som si povedal, že nebudem otáľať s ďalšou návštevou, a tak sa mi podarilo jeden augustový víkend 2018 stráviť na značených, ale aj neznačených cestách západnej časti Veporských vrchov.

PaliT

Túlačka podľa môjho gusta. Nádherná krajina, žiadna trma-vrma pomedzi ľudí, sloboda. Čo viac si priať?

Miroslav Pilat

Pekny clanok, fotky /aj partacka/, tesi ma, ze coraz viac ludi ocenuje krasu krajiny a pestrost prirody aj mimo "turisticky vychytenych" oblasti. Tulam sa touto krajinou na bicykli, aj pesi uz 12 rokov v lete aj v zime a vzdy tu objavim nieco nove a nepoznane. Ten hrob s titulmi patri p.profesorovi z Bratislavy rodakovi z H.Fafak, ktory si zelal, aby ho pochovali v rodnej osade.

Martin knor

Pekne. Pred 2 rokmi som siel z Lovinobane do Krivana, ale po opacnej strane zelezmice, cez Ostrozky. Tam ziadne taketo osady nie su.

Kamzikjardo

Ako vidím nie som jediný koho najviac zaujala “parťačka” ????????

Svatopluk Štěpánek

Pekný opis, pekné fotky, pekná parťáčka-špecialistka, nádherný kraj. Čo viac môže člověk chcieť ?
Dobrá inspirácia, poznám tam iba TZT.

Boro

No veru, je to paráda. Pekná vandrovka, krásna krajina a podľa fotky súdiac, i spoločníčka je pekne urastená. Jednoducho, krása.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma