Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Česká Kanada počas Veľkej noci

Diskusná téma K článku: Česká Kanada počas Veľkej noci

Aj tento rok som privítal ponuku a s kamarátmi z TK Štart som sa rozhodol, ako pešiacka menšina, stráviť Veľkonočné sviatky. Pelé vybral Českú Kanadu a ubytovanie v kempe Komorník pri rybníku podobného mena a obci Strmilov. Dopravili sme sa sem v piatok piatimi autami pätnásti a desať bicyklov. Cestou sme sa zastavili v Jindřichovom Hradci a prezreli si pekné historické mestečko, zámok a Krýzovy Jesličky. Vraj je to najväčší, ľudový, pohyblivý Betlehem na svete s dĺžkou 17 m. Po príchode do kempu som obišiel rybník, ktorý je obklopený lesíkom, a tak množstvo chát nie je až tak na očiach.

Adushka

Aj my sme boli nedávno v Českej Kanade. Sú tam príjemné miesta na výlety s deťmi, asi napíšem aj nejaký článok :) Z tvojich miest sme videli Ďáblovu prdel, rozhľadňu u Jakuba a zámok v Rudolci, všetko veru stálo za návštevu. :)

Martin knor

Popri tej uzkokolajke som siel po cervenej znacke, ale vlacik som ne nej nevidel :-(. Ceska Kanada sa mi pacila najma rozlahlymi lesmi. Ked ich budu intenzivne rubat, tak to tam nebude za vela stat.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma