Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zbierka na útulňu Tajch

Peter61

možno budem za hnidopicha/přizdisráča etc..
PChH:
máte overené, že lesáci sa objektu vzdali ?

Bikemartin

P61, máš overené, že to patrí Lesom SR? O dolinu na východ stojí podobná stavba, možno v lepšom stave a keď ju chcel miestny horár odkúpiť, tak sa nedalo, lebo chata de iure neexistuje. Tajch je asi podobný prípad, ale namám Explorer aby som sa vedel hrabať v mape na katasterportáli.

Platba odoslaná.

Pavol "Chodec" Horvath

Budova bola vynata z majetku lesov SR...
Lesnici vedia o tom ze sluzi ako turisticka utulna. Neoficialne...

Peter61

Martin, v článku o zrube je uvedené, že to bola ubytovňa pre robotníkov.
Opýtal som sa, lebo PChH vypísal túto tému k zbierke jemu vlastným spôsobom (neskôr po otázkach doplnil), a čo sa týka vlastníctva kadečoho v lese ....

Pavol "Chodec" Horvath

Peter61: treba prispiet. Niektore utulne su na cierno, niektore nie. Ja prispejem na utulnu a neriesim ci vyhori, alebo bude zrusena/zamknuta hocikym.

Adelmos

Ahojte chcem len upozorniť že na turistickej mape je chata Tajch označená nesprávne; táto chata sa nachádza v mieste označenom šípkou (prakticky na zelenej značke Veľká Chochuľa - Brusno)

Lubo

Adelmos, vdaka za podnet, no zial na topograficky podklad nemame dosah. Ked si vsak zapnes vrstvu Chat a utulni, tak sa zobrazuje spravne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov