Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kalinovo – Bôrček – Breznička

Diskusná téma K článku: Kalinovo – Bôrček – Breznička

Mala to byť čisto botanická akcia! Chcela som nafotiť korunkovku strakatú a krivec najmenší. Cestou od jednej lokality k druhej sme však prešli krajinou, ktorá je síce turistom neznáma, ale určite nie nezaujímavá. Radi sa túlame menej známymi lokalitami a vždy tam dačo objavíme. Zaujímavé bývajú aj reakcie miestnych ľudí, s ktorými sa občas dáme do reči. Najskôr sa veľmi prekvapia, keď zbadajú turistov, potom sa pýtajú odkiaľ sme, no a keď počujú Zvolen, prekvapia sa ešte viac. Ich reakcia je väčšinou v duchu: „Veď nie tu, ale tam máte hory!“ Ale sú doslova hrdí, keď pochválime ich kraj, aj keď občas, akoby tomu ani neverili.

Miroslav Pilat

Pekny clanok fotecky aj videjko. Som cyklista a mozem potvrdit, ze tento kraj je doslova cykloraj.

Martin knor

Nadhera. Urcite sa tam volakedy jar vyberiem. A nejako to dotiahnem do Poltaru, lebo si uz davno
chcem pozriet most v Zelenom.

Tu konrunku (korunkovku) som chcel fotit 2.4. pri Pstrusi, ale na luke sa pasli ovce, nevypadalo to tam na kvetiny, a tak som k rezervacii ani nesiel.

V Granatspitz Gruppe v Hohe Tauern su cele hory zo serpentinitu. Z dialky ich sivozelene brala vypadaju prapodivne. Su tam na serpentinitoch aj nejake feraty, napriek tomu ze ta skala je strasne smyklava.

Svatopluk Štěpánek

Danka, Vy píšete samé inšpiratívne články. Máte krásne fotky rastlín, kvitnúca ostrica je super, podľa mňa je ťažké, také fotky urobiť.
Iba na zasmanie: "..odkiaľ sme, no a keď počujú Praha, ČR, prekvapia sa ešte viac." Sme na tom rovnako.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma