Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rytro – Runek – Muszyna – Čirč

Diskusná téma K článku: Rytro – Runek – Muszyna – Čirč

Horučózne leto ľudia chodia tráviť k moru alebo k vode. Keďže tomu až tak neholdujem, tak sa logicky snažím hľadať schladenie na severe, a to aj z toho dôvodu, že keď tam v jeseni môže byť aj poriadna kosa, tak najteplejšie mesiace sú aj z toho pohľadu najvhodnejšie. Preto som opäť urobil cezhraničný výpad k severným susedom hľadať schladenie na horských poľanách Beskidu Sadeckého.

Miroslav Svitek

O týždeň sa chystáme s partiou na štvrté pokračovanie po GSB. Tento rok Krošcienko - Katy. Tak si mi trochu opísal časť trasy. Dúfam, že to čo je teraz za oknami skončí a budeme mať dobré počasie ako každý rok. Vďaka za článok. Ono naozaj niekedy to človeka nebaví na trase, aj keď si ju vybral sám.

Ade.e

Diky boro a zivan. Jasne, mas pravdu, Hala Labowska, aj ked odpisujem nazvy z mapy, odpisem aj tak zle. :)
Mato: Ak by som si lahol do travy, tak ma zozeru klieste. :D S tym krojom to bolo srandovne. Slovensky mestsky kroj. :D

Martin knor

Turista, ktoreho nasr...dila turistika :-D . V takych situaciach si treba lahnut do travy, chvilu sa len tak vyvalovat a vychutnavat si pohodu.

Tiez mam skusenost, ze ked chodim sam, tak ma povazuju za miestneho. V krajinach, kde sa hovori zrozumitelnou recou to este ujde, ale ked ma povazuju za miestneho Rakusaci a chcu po mne radu ... A ked odpoved habkam chabou nemcinou, tak zareaguju, ze asi nie som Stajerak a pytaju sa, ci som z Nemecka ...

Ale zatial top zazitok som mal, ked som siel v Rakusku v horach pomedzi skupinu Nemcov. A male decko, ked ma videlo v rifliach a v kockovanej koseli (tricka na turistiku nenosim), tak sa pytalo maminy, ci mam na sebe miestny kroj :-D .

Zivan

Heňo, díky za pripomenutie tohto pekného kraja, ktorým som šiel počas prechodu GSB.
Malá oprava: V texte aj popise 10.fotky máš viackrát uvádzané nesprávne Hala Lubowska. Správne je samozrejme Hala Labowska (podľa neďalekej dedinky Labowa).

Boro

No veru, parádna túlačka krásnym krajom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov