Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pača – Úhorná – Hekerová – Smolník

Sona

Tato lokalita je fakt pekna, sli sme teraz autom z vychodu na zapad cez Uhornianske sedlo, trocha sme sa tu s detmi prebehli, aj v Smolniku.

Daulagiri

Tieto končiny a konkrétne lúky Hekerovej mám vyhliadnuté už niekoľko rokov. Chcem to spojiť zo Skaliskom a Zlatým stolom. Verím že raz to vyjde.
Tá vodná nádrž v Úhornej pripomína štiavnické tajchy zasadené v krásnej prírode.
Pekný článoček, príjemné putovanie v neznámych horách.

Wbk

Veľmi pekný počin. Potuloval som sa tu už viackrát a rovnako som týmto končinám podľahol. Výhľad z "Pačanu" do doliny s učupenou Úhornou je absolútne nezameniteľný.

PaliT

Veľmi dobre sa mi to čítalo, túto oblasť veľmi nepoznám, tak mi dobre padlo.

Martin knor

Toto sa mi pacilo: "Ale na Slovensku je všeobecne veľa bizarností..." S tym sa da iba suhlasit.
Pred rokmi som na znacke nad Uhornou stretol postarsi par tmavsich spoluobcanov, ktori isli zbierat brusnice. Normalne som ich lutoval. Nadru sa ako kone a dostanu za to smiesny peniaz...

Ade.e

Dakujem vsetkym.
Boro, som rad, ze ti clanok chutil.
Pekm, ano, nad Uhornou je to naozaj paradne. Jedna z najkrajsich oblasti minimalne na hlavnom hrebeni, resp. jeho bezprostrednej blizkosti.
Ja by som si asi domcek kupil inde, mozno aj v tom Smolniku, ale najskor na nejakom laze. :)
pencurak. Ked kus, uz by som tej zimy tam zasiel, ale nakoniec som dal prednost inym lokalitam. Inac, som uvazoval aj prebivakovaat na Hekerovej, ale mal som obavy napr. z medvedov. Sam nerad bivakujem.

Pencurák

Lúky na Hekerovej sú ozaj krásne.Človeka tu stretneš málokedy,len v sezóne čučoriedok je tu dosť počerných zberačov. A tak ako píšeš,v zime je tu paráda.Keď máš na túre trochu šťastia,tak sa Ti podarí stretnúť aj vlka,tak ako mne pred 5 rokmi.

Boro

Mňam, najlepšie z nedeľných raňajok. Dík.

Pekm

Tato oblast je pre mna jednou z najkrajsich a velmi mi prirastla k srdcu. Bol som tam sice iba dva krat v zivote ale snivam o tom ako si na dochodku v tejto oblasti kupim maly domcek a budem si uzivat krasnej prirody v okoli. Vyhlady nad Uhornou su pre mna nezabudnutelne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma