Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Vtáčnik z Baškovej doliny

Diskusná téma K článku: Na Vtáčnik z Baškovej doliny

Nedávno Danka napísala článoček o dvoch zaistených úsekoch v lezeckých skalách nad Baškovou dolinou. Chcel som ich prejsť, ale okrem toho by som rád vybehol na Vtáčnik. Keď k tomu pridám Kuní vrch, ktorý na mape vyzerá zaujímavo, mala by z toho byť celkom pekná prechádzka.

Martin knor

Ahoj Martin,

Mam pocit, ze z Kunieho vrchu boli vyhlady iba smerom na Ponitrie. Smerom na Vtacnik z neho nevidno.

Inak, ak sa tam chces vybrat, chod ked budu zrele cucoriedky. Je ich tam dost.

Daulagiri

Pekný výlet v mojom domáckom pohorí. Ako som už písal k tomu Dankinmu článku tuná som ešte nebol, ale raz snáď zájdem pozrieť. Vyzerá to tam atraktívne. Inak rôznych brál je v týchto horách veľa, ale väčšinou ukrytých v lesoch.
Vychytal si krásny kontrast olistených a neolistených stromov navyše zo snehom na hrebeni.
Tak a ten Kuní vrch nič moc? Ja sa naň často kukám z Vtáčnika a rozmýšľam že tam niekedy zájdem, mám pocit že by odtiaľ mohol byť spätný pohľad na Vtáčnik a to ma nejako láka. Uvidím. V každom prípade vďaka za inšpiráciu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma